Pages

Thursday, January 5, 2012

KELAS JANUARI 2012

KELAS ANEKA KUIH TALAM TRADISIONAL & KOMERSIL.



10 Jenis Kuih Talam - SERI MUKA PANDAN, TALAM PANDAN,TALAM LAPIS MERAH PUTIH, TALAM KELADI, TALAM CENDOL,TALAM SUJI, TALAM TOKYO, TALAM KASTARD JAGUNG, TALAM SERI MARBLE DELIMA, DAN TALAM BERLAUK.

Tarikh: 21 Januari 2012.
Kategori: Beginner.
Masa 10pg - 5.00ptg ( bergantung kepantasan peserta)
Yuran: RM150/seorang
Peralatan perlu dibawa: Pen, Apron & kain lap.
Makan ringan disediakan.
Min 6 orang peserta untuk satu sessi, kurang dari 6 kelas akan ditunda ke tarikh berikutnya.
Pendaftaran secara kumpulan adalah digalakan.

Booking/Confirm Kehadiran:
1. Che Mai
2. Kak Shedah*
3. Pn. Rokiah
4. Pn. Noriza
5. Suezila
6. Nur Mastura *



KELAS BAKE CHEESECAKE & CARROT WALNUT MOIST CAKE.
Tarikh: 15 Januari 2012.
Kategori: Beginner.
Masa 10pg - 5.00ptg ( bergantung kepantasan peserta).
Yuran: RM180/seorang.
Peralatan perlu dibawa: Pen, Apron & kain lap
Makan ringan disediakan.
Min 4 orang peserta.Pendaftaran secara kumpulan adalah digalakan.

Anda akan diajar
- cara membancuh dan membakar cheesecake (bake cheesecake) & walnut carrot moist cake.
- membuat cream cheese frosting.
- mengenali fungsi-fungsi peralatan asas yang diperlukan
- cara menghias cheesecake & carrot cake.
Hasil Kerja dibawa pulang.

Booking/Confirm Kehadiran:
1. Pn.Aikin
2.
3.
4.
Jika kehadiran kurang daripada 4 orang, saya akan batalkan atau tunda kelas ke tarikh lain.



Jika berminat nak join, ikuti langkah mudah ini.
i.Bankinkan deposit RM80 ke dalam :
-BANK CIMB :SECRET INGREDIENT ENTERPRISE
No Acc.: 0611-000963-057
(DEPOSIT DAN PENGESAHAN KEHADIRAN BOLEH DIBUAT MULAI SEKARANG)

ii. smskan/emailkan NAMA ANDA dan nyatakan KELAS KEK & TARIKH. No.HP 014-8221930 (Mysara).
Baki bayaran boleh dibuat selewat-lewatnya 3hari sebelum tarikh kelas diadakan.
Terima Kasih.

SILA SIMPAN SLIP BAYARAN SEBAGAI BUKTI PEMBAYARAN DAN SILA BAWA PADA TARIKH BERKENAAN.